Hofmeier B.V.
Bekijk alle vacatures

Een carrière bij Hofmeier

Onze professionals zijn gedreven en resultaatgericht met een focus op kwaliteit. Wij staan niet stil en vinden het belangrijk om in ontwikkeling te blijven. Daardoor groeit onze organisatie en groeien we zelf.

Als professional bij Hofmeier werk je vanuit een vaste aanstelling bij een uiterst klant- en medewerkergerichte organisatie. Met elkaar zoeken we naar mogelijkheden om jouw persoonlijke ambities in de juiste werkomgeving mogelijk te maken. Ook ben je bij ons verzekerd van afwisseling, dynamiek, spanning en een continue carrière ontwikkeling. Als professional bij ons zul je ook proeven wat teamwork, onvoorwaardelijkheid en nakomen van gemaakte afspraken in de praktijk betekent.

Ontwikkelen bij Hofmeier

Werken bij Hofmeier betekent dat je bij steeds verschillende opdrachtgevers voor nieuwe uitdagingen staat. De ervaring die je hierbij opdoet, draagt bij aan je persoonlijke groei. Werken bij ons is niet vrijblijvend. We vinden het belangrijk dat je je ook op andere manieren blijft ontwikkelen; door je kennis en ontwikkelingen in je vakgebied bij te houden en deze te delen met anderen, door regelmatig feedback te vragen én door het volgen van opleidingen. Om deze reden hebben we een uitgebreid opleidingsprogramma voor al onze professionals ontwikkeld.
 
Het intern opleidingsprogramma is er één om trots op te zijn. Het bestaat uit een voor alle professionals verplicht opleidingscurriculum plus een aantal facultatieve vakinhoudelijke trainingen. Het opleidingsprogramma is een belangrijk onderdeel van het Performance Management Systeem, een procesmatige wijze om de ontwikkeling van de professionals en van de organisatie te bevorderen ten behoeve van onze opdrachtgevers.
 
Daarnaast kan het zijn dat een specifieke opdracht of gericht loopbaanpad bepaalde kennis of vaardigheden vereist die niet perse noodzakelijk zijn voor alle professionals. In dat geval wordt per individu gekeken naar een passende oplossing, zoals een externe opleiding of training. Ook worden periodiek vakinhoudelijke trainingen georganiseerd waarin verdieping wordt gegeven aan bijvoorbeeld bepaalde vakgebieden of sectorthema's.